Harta site-ului
Ajutor
Lucrările de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional în raionul Dubăsari sunt în plină desfășurare
Lucrările de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional în raionul Dubăsari sunt în plină desfășurare

Sezonul estival și timpul prielnic de afară este o oportunitate extraordinară de execuție a lucrărilor de reparație și întreținere la drumurile publice locale de interes raional, lucrările fiind prevăzute în cadrul Programului aprobat prin Decizia Consiliului raional.
În scopul monitorizării mersului implementării proiectelor, Secția construcții, vicepreședintele raionului responsabil de domeniul dat, au efectuat mai multe vizite în teritoriul raionului. 
La moment se lucrează la drumul L-424 drum de acces spre s. Pohrebea, unde au loc lucrări de așternere a stratului de egalizare, la drumul L-425 Pîrîta-Coșnița, sectorul Pîrîta unde se lucrează la așternerea stratului de uzură.
Totodată, au efectuat vizită și la monumentul naturii  în vederea amenajării unei parcări ce va contribui la atragerea turiștilor și la fluidizarea traficului pe tronsonul din preajma stejarului din s. Pîrîta.
De asemenea, pentru a păstra într-o stare bună drumurile, pentru o perioadă mai lungă, este necesar de executat lucrări de redirecționare a apelor pluviale, în acest sens în s. Molovata se  lucrează la armarea podețului.
Lucrările de reparație a drumurilor menționate sunt executate de către ARDAN-RUT SRL iar lucrările de întreținere de către Drumuri-Criuleni.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Lucrările de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional în raionul Dubăsari sunt în plină desfășurare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta